Strokovna pomoč za zdravljenje problematike
motenj hranjenja.
Proces zdravljenja
osebe z motnjo
hranjenja.

Pomoč
pri prepoznavanju
motnje hranjenja.
Informacije za starše.

Pravno obvestilo spletnega mesta

AVTORSKE PRAVICE: Informacije in gradiva na spletnem naslovu http://www.introspekta.si in njegovih podstraneh so zaščitene s pravicami intelektualne lastnine pravnega subjekta Svetovalnica za motnje hranjenja INTROSPEKTA. Avtorica besedil je Aleksandra Rožman.


OMEJENA UPORABA INFORMACIJ IN GRADIVA:  Uporaba informacij in gradiva je dovoljena samo za domačo rabo. Nalaganje in tiskanje informacij ter gradiva je dovoljeno z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene. Uporabnik lahko vsebine kopira za študijske potrebe pri ustvarjanju strokovnih in znanstvenih raziskovalnih del le s predhodnim soglasjem vodstva. Ob tem vsebine in označbe avtorskih pravic ni dovoljeno spreminjati. Gradivo je kako drugače nedovoljeno reproducirati. Uporaba informacij in gradiva v sredstvih javnega obveščanja je mogoča izključno v dogovoru z vodstvom svetovalnice. Besedila ni dovoljeno kopirati in uporabljati v medijskih prispevkih brez pisnega soglasja pravnega subjekta, ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji mogoči meri, ki jo dovoljuje zakon.


PIŠKOTKI:Ko obiščete našo spletno stran, v vašo napravo samodejno namestimo nujne piškotke, da lahko naša spletna stran pravilno deluje. IZKLJUČITEV ODGOVORNOSTI: Ne sprejemamo odgovornosti za kakršno koli škodo, ki bi nastala neposredno ali posredno zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in nedostopnosti teh strani.

Svetovalnica za motnje hranjenja INTROSPEKTA | info@introspekta.si | tel.: 040 202 695 | Pravno obvestilo | Struktura strani