Strokovna pomoč za zdravljenje problematike
motenj hranjenja.
Proces zdravljenja
osebe z motnjo
hranjenja.

Pomoč
pri prepoznavanju
motnje hranjenja.
Informacije za starše.

Pravno obvestilo spletnega mesta

AVTORSKE PRAVICE: Informacije in gradiva na spletnem naslovu http://www.introspekta.si in njegovih podstraneh so zaščitene s pravicami intelektualne lastnine pravnega subjekta Svetovalnica za motnje hranjenja INTROSPEKTA. Avtorica besedil je Aleksandra Rožman.


OMEJENA UPORABA INFORMACIJ IN GRADIVA:  Uporaba informacij in gradiva je dovoljena samo za domačo in študijsko rabo. Nalaganje in tiskanje informacij ter gradiva je dovoljeno z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene. Uporabnik lahko vsebine kopira za svojo osebno rabo ali študijske potrebe pri ustvarjanju strokovnih in znanstvenih raziskovalnih del. Ob tem vsebine in označbe avtorskih pravic ni dovoljeno spreminjati. Gradivo je kako drugače nedovoljeno reproducirati. Uporaba informacij in gradiva v sredstvih javnega obveščanja je mogoča izključno v dogovoru z vodstvom svetovalnice. Besedila ni dovoljeno kopirati in uporabljati v medijskih prispevkih brez pisnega soglasja pravnega subjekta, ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji mogoči meri, ki jo dovoljuje zakon.


IZKLJUČITEV ODGOVORNOSTI: Ne sprejemamo odgovornosti za kakršno koli škodo, ki bi nastala neposredno ali posredno zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in nedostopnosti teh spletnih strani.

Svetovalnica za motnje hranjenja INTROSPEKTA | info@introspekta.si | tel.: 040 202 695 | Pravno obvestilo | Struktura strani