Strokovna pomoč za zdravljenje problematike
motenj hranjenja.
Proces zdravljenja
osebe z motnjo
hranjenja.

Pomoč
pri prepoznavanju
motnje hranjenja.
Informacije za starše.

Načela dela

PRVO SREČANJE je namenjeno seznanitvi z vašimi razlogi za obisk in z našim načinom dela. Skupaj raziščemo potencialne možnosti sodelovanja in določimo želene cilje.


ODPOVED SREČANJA se sporoči vsaj teden dni pred dogovorjenim datumom. V nasprotnem primeru se obravnava, kot da je bilo srečanje realizirano.


NAŠE SODELOVANJE temelji na odprtosti. Če se s strokovnjakom v čem ne strinjate, menite, da določena trditev svetovalca ne drži, vas kaj moti, ali česa ne razumete, to čimprej povejte. Samo na odkrit način se lahko razrešijo nesporazumi, kar omogoča neoviran proces.


REDNO OBISKOVANJE SREČANJ JE PREDPOGOJ ZA USPEŠNOST OKREVANJA. Kolikor je le mogoče, se srečanj udeležujte redno enkrat tedensko. Uspešen proces ima svoj začetek in zadovoljiv konec. Nepotrebne prekinitve navadno delujejo zaviralno na pridobljene spremembe in podaljšujejo trajanje zdravljenja.


ZAVEZUJEMO SE DA BOMO VAROVALI OSEBNE PODATKE UPORABNIKOV. Obravnavani bodo zaupno in uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. 

Svetovalnica za motnje hranjenja INTROSPEKTA | info@introspekta.si | tel.: 040 202 695 | Pravno obvestilo | Struktura strani