Strokovna pomoč za zdravljenje problematike
motenj hranjenja.
Proces zdravljenja
osebe z motnjo
hranjenja.

Pomoč
pri prepoznavanju
motnje hranjenja.
Informacije za starše.
VSEBINA Cenik storitev Svetovalnice Introspekta
                  › Naročanje na svetovanje
        

STORITEV Trajanje Cena/EUR
Psihoterapija za zaposlene 45 min 60 €
Psihoterapija za dijake, študente in brezposelne 45 min 50 €
     
MESEČNI 5% POPUST OB PREDPLAČILU  
Psihoterapija za zaposlene 4 srečanja 228 €
Psihoterapija za dijake, študente in brezposelne 4 srečanja 190 €
     
TRIMESEČNI 10 % POPUST OB PREDPLAČILU
Psihoterapija za zaposlene 12 srečanj 648 €
Psihoterapija za dijake, študente in brezposelne 12 srečanj 540 €
     
  Cenik velja od 1. 2. 2017
 Naročanje

Naročanje poteka na telefonski številki 040/202 - 695 (A. Rožman). Dosegljivi smo vsak delovni dan od 9:00 do 15:30. Ob klicu sporočite ime, priimek, kontaktno številko (da vas lahko pokličemo v primeru nepredvidenih sprememb) in željen časovni termin. Povejte, če bo na srečanje prišlo več oseb (cena ure ostane nespremenjena ne glede na število udeležencev). V morebitnem primeru zasedenosti, vam klic vrnemo. Ob upoštevanju vaših želja in naših časovnih zmožnosti, vas uvrstimo v prvi prosti termin. Opomba: Možnost izvajanja terapij po Skypu.


Klici na telefonsko številko so namenjeni izključno naročanju. Za morebitne dodatne informacije povezane z vključitvijo v proces, ki jih ne najdete na spletni strani, vas lepo prosimo, da nam pišete na elektronski naslov info@introspekta.si. Na sporočila v katerih se povprašuje o podatkih, ki so javno dostopni na naši spletni strani, ne odgovarjamo. Poštni naslov prav tako ni odprt za podajanje nasvetov. Poštni predal primarno služi za vzpostavitev prvega kontakta za osebe, ki so iz različnih virov seznanjene z našim delom, in so se odločile za našo pomoč, a imajo pred obiskom dodatna vprašanja. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. 


Izvajanje programov poteka na obrobju centra Ljubljane, na naslovu Kladezna 10 - mestni predel Krakovo. Neposredni dostop do stavbe z avtomobilom ni mogoč, a so v bližini na voljo mestna parkirišča. Zemljevid lokacije je viden na spodnji povezavi.

Lokacija Ljubljana


Svetovalnica za motnje hranjenja INTROSPEKTA | info@introspekta.si | tel.: 040 202 695 | Pravno obvestilo | Struktura strani