Strokovna pomoč za zdravljenje problematike
motenj hranjenja.
Proces zdravljenja
osebe z motnjo
hranjenja.

Pomoč
pri prepoznavanju
motnje hranjenja.
Informacije za starše.

        

STORITEV Trajanje Cena/EUR
Psihoterapija    45 min 65 €
     
 
POPUSTI OB PREDPLAČILU 
Psihoterapija 5 % popust                         4  srečanja 247  €
Psihoterapija 10%  popust 12 srečanj 702  €
 
Cenik velja od 1. 7. 2022
 
BREZGOTOVINSKO POSLOVANJE

Pri izvajanju psihoterapevtskih storitev poslujemo le brezgotovinsko. Prvo srečanje se poravna pred obiskom na naš TRR. Tedenska srečanja, se plačujejo sproti ali znotraj enomesečnega intervala za izvedene štiri terapije, prav tako z nakazilom na naš TRR. Ob predplačilu vam pripada popust po veljavnem ceniku. Podatki za nakazilo.

 Naročanje


Pred naročanjem vas prosimo, da se seznanite s spremembami v našem delovanju. Naročanje poteka na telefonski številki 040/202 - 695 (A. Rožman). Dosegljivi smo vsak delovni dan od 9:00 do 15:30. Ob klicu sporočite ime, priimek, kontaktno številko (da vas lahko pokličemo v primeru nepredvidenih sprememb) in željen časovni termin. Povejte, če bo na srečanje prišlo več oseb. V morebitnem primeru zasedenosti, vam klic vrnemo. Ob upoštevanju vaših želja in naših časovnih zmožnosti, vas uvrstimo v prvi prosti termin. Terapije je možno izvajati tudi po Skypu.


Klici na telefonsko številko so namenjeni izključno naročanju. Za morebitne dodatne informacije povezane z vključitvijo v proces, ki jih ne najdete na spletni strani, vas lepo prosimo, da nam pišete na elektronski naslov info@introspekta.si. Na sporočila v katerih se povprašuje o podatkih, ki so javno dostopni na naši spletni strani, ne odgovarjamo. Poštni naslov prav tako ni odprt za podajanje nasvetov. Poštni predal primarno služi za vzpostavitev prvega kontakta za osebe, ki so iz različnih virov seznanjene z našim delom, in so se odločile za našo pomoč, a imajo pred obiskom dodatna vprašanja. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Svetujemo vam, da si pred vključitvijo v proces tudi preberete naša načela dela


Izvajanje programov poteka v Trnovem na naslovu Trnovski pristan 2 v Ljubljani. Zemljevid lokacije je dosegljiv na spodnji povezavi.
Lokacija Ljubljana


Svetovalnica za motnje hranjenja INTROSPEKTA | info@introspekta.si | tel.: 040 202 695 | Pravno obvestilo | Struktura strani